Gündem

TOKİ Tanıtım Tırı Araklı’da

“İlk Evim İlk İş Yerim” kampanyasına ilişkin merak edilen soruların cevaplanması amacıyla hazırlanan tanıtım tırı Araklı’ya geldi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca, vatandaşların projeye ilişkin merak ettikleri soruların yüz yüze yanıtlanması amacıyla hazırlanan tanıtım tırı, 1 gün süreyle Araklı Balıkhane bölgesinde olacak. Tanıtım tırı hakkında bilgi veren Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklıların projeye ilişkin merak ettiği her şeyi burada öğrenebileceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koordinasyonunda yürütülen projedeki 250 bin konut için memleketin her yerinden büyük bir teveccüh olduğunu belirten Başkan Çebi, Araklı’da projeye 6 bin kişinin başvuru yaptığını açıkladı.

“Araklı’ya 200 konut yapılacak”

Konu hakkında konuşmasını sürdüren Başkan Çebi, “1,2 ve 3. Etap TOKI konutlarımızı ilçemizde hak sahipleriyle buluşturduk. Herkes memnun. 4. Etap için çalışmalarımız devam ediyor. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sn. Murat Kurum’a, TOKi Başkanımız Sn. Ömer Bulut’a ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.

Tırda 3 boyutlu gözlüklerle konutların bire bir aynısını görebilmek mümkün.

Haber: Ahmet Sungur

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu