Spor

Zorluoğlun’dan TS 1967 Ercişspor’a Jest

Trabzon Büyükşehir Belediye başkanı Murat Zorluoğlu 2019 yılına kadar valilik ve belediye başkanlığı yaptığı Van’ı unutmadı. Van Erciş’te Trabzonspor’un renkleriyle kurulan TS 1967 Ercişspor altyapısına malzeme yardımında bulunarak minikleri sevindirdi.
TS 1967 Ercişspor’un hem başkanlığını hem de hocalığını yapan Trabzonspor sevdalısı Barış Avcı uzun yıllar Trabzon’da Araklı spor başta olmak üzere birçok kulüpte futbol oynamış tam bir Trabzon aşığı. Kurmuş olduğu kulübe hem Trabzonspor’un kuruluş tarihini hem de bordo mavi renklerini vererek bu sevgisini göstermiş birisi.
Barış Avcı Trabzonspor sevgisini aşılamak ve sporcu yetiştirmek için bir kulüp kurdum. Yönetimimin yarısını Trabzon’dan yarısını Erciş’ten oluşturdum. Futbol, Voleybol ve Atletizm branşlarında 250 den fazla sporcumuz bulunmakta. Van’dada çok sevilen şimdiki Trabzon Büyükşehir belediye başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’na yaptığımız ziyarette bizleri Trabzon takımlarından ayırmayarak 100 takım idman malzemesi yardımında bulunmuştur. Yönetimim sporcularım adına kendisine teşekkür ediyorum dedi.

Haber: Mustafa Solmaz

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu